About Categories Archive In press Projects Contact

STOCKHOLM – VIDEO – V AVE SHOE REPAIR

11/08/18 - 09:11


Fashion Weeks 2011 – Stockholm – V Ave Shoe Repair from Fashion Networks on Vimeo.

Last week during Stockholm Fashion Week, we documented the shows not only in pictures but as video codec as well. One show to be recorded was V Ave Shoe Repair. The best show, by far, according to me. To see the show in motion gives you the possibility to see all angels of the amazing, three dimensional sculptures of wood and organza. You understand the creation’s structure and how it is shaped, a lot better than from watching it from a flat 2D perspective (picture). Besides, when will it be a requirement to have videocameras at fashion shows, not to mention pictures of both front and back of the look?

Anyway, the video itself it very pretty and, if my whole explanation wasn’t very convincing, should be seen. Hope you like it.

See more videos of the shows of Stockholm Fashion Week soon!

___

Under Stockholms modevecka förra veckan dokumernterade vi inte visningarna bara i bilder utan också i videoformat. En visning som spelades in var V Ave Shoe Repair. Den helt klart bästa visningen, enligt mig. Här får du möjlighet att samtliga vinklar av de fantastiska, tredimensionella skulpturerna av trä och organza. Vilket också gör det lättare att förstå dess funktion och konstruktion, än att se dem från ett platt 2D perspektiv (bild). När kommer film bli ett krav på modevisningar, inte tala om visningsbilder av både fram och baksida förresten?

Videon själv är för övrigt väldigt fin och, ifall förklaringen inte var särskilt övertygande, borde ses. Hoppas ni tycker om den.

Se fler filmer av visningarna från Stockholms modevecka snarast!

JOSEFIN ARESTAV