About Categories Archive In press Projects Contact

PFW – Isabel Marant S/S 2012

11/10/02 - 05:49

Isabel Marant’s collections are moving slowly forward. It is not about new ideas, but Isabel is always going back to the same source of inspiration. But it seems to lead her to great success.

Everybody doesn’t need to be Miuccia Prada and create something new everytime. Isabel Marant’s collection are very similiar, with small, small updates in the materials and colors, which give us some kind of security. This time we met the French, sporty, surfer girl at the catwalk, just like this summer, with the low, rolled-up jeans, oversized jackets and the tiny sandals. It is not so much about fashion, but wearable, pretty and cool.

This is how I will want to dress next summer.

Isabel Marants kollektioner rör sig väldigt långsamt framåt. Det handlar inte om att utveckla nya idéer, utan Isabel verkar ständigt ha samma inspirationskällor. Men det verkar leda henne till framgång ändå.

Alla behöver inte vara Miuccia Prada och leverera något originellt varje gång. Isabel Marants kollektioner påminner väldigt mycket om varandra, med små uppdateringar i material- och färgvalen, vilket däremot skapar någon slags trygghet. Den här gången fick vi möta den franska, sportiga, surfartjej på catwalken, precis som i somras, med de låga, upprullade jeansen, oversizade jackorna och nätta sandalerna. Det är kanske inte så mycket fashion, utan bara bärbart, fint och coolt.

Det är så här jag kommer vilja att vara klädd nästa sommar.

ANNA KOPITO